Concurs Studentul cu viziune Geospaţială

Lumea Geospatiala 2016 Concurs

Câştigătorul Premiului “Studentul cu viziune Geospaţială 2015"

Încarcă posterul tău pentru ”Studentul cu viziune geospațială”

Ești student/masterand pasionat de domeniul geospațial?

Dacă da, atunci te așteptăm la Lumea Geospațială 2016 (LGS) la concursul anual „Studentul cu viziune geospațială”. Este o excelentă modalitate de a te face cunoscut și remarcat în comunitatea geospațială. Tot ceea ce trebuie să faci este să propui o hartă cu care să fundamentezi o decizie a unei instituții.

Poți câștiga o participare gratuită la Lumea Geospațială 2016 (taxă de participare, cazare, masă) și un premiu special acordat de sponsorul concursului.

 

   

 

Tema

Identifică o decizie și propune o hartă care să ajute la adoptarea ei. Domeniile de activitate recomandate (dar nu și obligatorii): Administrație Publică, Agricultură, Ordine și Siguranță Publică, Medicină, Transport, Utilități.

Rezultatul va fi exprimat printr-o hartă (format jpg/png/pdf, rezoluție 300 dpi) și un text (max 100 cuvinte, format MS Word) în care să argumentezi alegerea făcută (de ce harta propusă ajută la luarea deciziei). Trebuie să folosești instrumente geospațiale Hexagon/Intergraph.

Desfășurarea concursului

  1. Lansarea concursului 10 mai 2016 - ora 00:00;
  2. Poți transmite oricând lucrarea ta (harta și descrierea), dar nu mai târziu de 10 iunie 2016 - ora 24:00; lucrarea și datele de contact vor fi încărcate prin formularul de aici;
  3. Echipa Lumea Geospațială validează lucrarea și apoi o publică pe Facebook (https://www.facebook.com/lumeageospatiala/);
  4. Votarea se va face prin Like-uri, iar cele mai populare 3 lucrări vor fi premiate;
  5. Votarea se închide la 14 iunie 2016 - ora 24:00;
  6. Primii 3 clasați vor fi contactați de echipa LGS pentru detalii despre participarea la conferință;
  7. Cei nominalizați își vor susține live lucrările în cadrul conferinței;
  8. În urma prezentărilor live, participanții la conferință îl vor desemna prin vot pe „Studentul cu Viziune Geospațială” căruia i se va înmâna premiul special.

 

Pentru REGULAMENTUL OFICIAL AL CONCURSULUI click aici

Pentru resurse Hexagon/Intergraph:

 

Vă recomandăm să folosiți surse de date deschise şi/sau create de voi.