Programul de Certificare Lumea Geospaţială 2016

Dezvoltă-ţi competenţele!
Treci la următorul nivel participând la atelierele practice din cadrul Lumii Geospaţiale 2016! 

Vei învăța să-ți definești propriile analize pentru fundamentarea deciziilor. Trebuie doar să-ți alegi atelierul şi să ne transmiți formularul de înscriere. Simplu şi fără costuri suplimentare!

Descarcă formularul de înscriere

Prin înregistrare vei fi parte a Programului de Certificare Lumea Geospaţială 2016!

Grăbește-te! Locurile sunt limitate! 

Agenda sesiunilor de ateliere practice:

 

Programele de certificare oferite în timpul Lumea Geospaţială 2016

 

GEOSPAŢIAL

Analize profesionale dinamice. Decizii „înțelepte” în timp real - Margareta Sima

Ceea ce primești este întotdeauna ceea ce îți dorești?
De cele mai multe ori primești o poveste care nu te ajută în luarea deciziei. În toate acele situații informația acționabilă rămâne bine ascunsă în date. Alătură-te nouă pentru a deschide o nouă perspectivă! Află cum poți debloca inteligența datelor astfel încât răspunsurile să devină instantanee, iar pe baza lor măsurile și deciziile tale să fie cele mai înțelepte.

 

UTILITĂŢI

Rămâi conectat! - Raul Gherman şi Cosmin Gruian

Vrei să afli cum poți genera date astfel încât să fie utilizate și interpretate imediat, adică informație acționabilă?

Oferim puterea de a produce conținut, de a transforma volume mari de date brute în informație acționabilă. Generezi inventarul exact al infrastructurii oricând pe parcursul ciclului de viață al acesteia, de la proiectare la construire, odată cu intrarea în operare, exploatare sau casare. Oferă și colegilor puterea de a căuta și de a identifica informațiile pentru a decide corect în toate activitățile pe care le desfășoară.
Chiar și atunci când rețeaua are mii de km, când totul în jur e guvernat de schimbare continuă, când păstrarea serviciilor în funcțiune reprezintă o provocare, poți rămâne conectat! Îți propunem experiențe noi, fără teama schimbării!

 

SECURITATE ŞI ORDINE PUBLICĂ

Managementul integrat al securității fizice - Adrian Baciu

Gestionarea evenimentelor din perspectiva managementului securității fizice poate ridica probleme în formularea unui răspuns calificat și în folosirea judicioasă a resurselor disponibile în intervalul de timp disponibil. Aplicațiile pentru centrele operaționale sunt componente critice, dar la fel de importante sunt și supravegherea video, politica de conformitate și controlul.

Participă la acest atelier pentru a afla relevanța fiecărei componente și cele mai eficiente variante pentru care poți opta.

 

Pentru înscrierea la oricare dintre atelierele practice, vă rugăm să transmiteţi formularul completat, până în data de 15 iunie 2016, prin fax la numărul 021-233 6364) sau prin e-mail scanat la Luminita.Mateescu@ ingr.ro.