Q-East Software susţine Lumea Geospaţială

Q-East Software

Ediția 2015 a conferinței Lumea Geospaţială s-a bucurat de susținerea companiei Q-East Software,  în calitate de unic reprezentant Dell Software pentru România, Bulgaria, Moldova şi Zona Adriatică.

În sectorul adresat consultanților, Ionuţ Anghel, Director de Vânzări (Reprezentat) Q-East Software a fost la dispoziția celor peste 150 de participați cu informații despre activitatea companiei și principalele produse și servicii disponibile pe piața locală. Complementar, în mapele participanților au fost inserate broșuri cu produse și servicii Dell Software.

În contextul unui mediu informațional dinamic și predispus riscurilor, Q-East Software are la activ numeroase implementări de sisteme de administrare, management și protecție la dezastre pentru infrastructura informatică. De asemenea, furnizează soluții de arhivare, replicare și recuperare în caz de dezastru pentru bazele de date. Compania se adresează atât mediul privat cât și celui public.

Soluții și Servicii

Echipa de implementare şi suport Q-East Software este formată din tehnicieni cu un nivel de experiență avansat, certificați de producătorul soluțiilor, Dell Software. Pentru proiecte naționale, cât şi internaționale, certificările specialiștilor Q-East Software permit implementarea şi managementul soluțiilor din familiile:

  • Management, diagnostic şi monitorizare de baze de date

  • Management, diagnostic şi monitorizare de aplicații Java şi .NET

  • Integrare de date şi replicare de baze de date

  • Audit şi Conformitate pentru infrastructurile critice

  • Managementul identității şi controlul accesului

  • Managementul şi monitorizarea infrastructurilor virtuale

  • Management, diagnostic şi monitorizare de infrastructuri Microsoft

  • Migrare şi consolidare de infrastructuri Microsoft (Active Directory, Exchange şi SharePoint)

  • Securitatea rețelei şi protecția datelor, inclusiv firewall, acces securizat de la distanţă / VPN SSL, securitate anti-spam/email

  • Managementul centralizat al sistemelor

În domeniul securității informației şi al conformității cu standardele de securitate existente, Q-East Software implementează soluții de securitate şi event-log management, având în România peste 400 de clienți, totalizând un număr de 2,000 de servere şi 100,000 de utilizatori. Participanții ediției 2015 a Lumii Geospațiale s-au bucurat de consultanță Q-East Software în cadrul evenimentului despre date şi servicii deschise şi a rolului lor în eficientizarea procesului decizional.